Průmyslový areál Velké Svatoňovice

0431162-15
Dobrovolná
ukončená
5 850 000 Kč
1 500 000 Kč
50 000 Kč
10.05.2016
11:00
10.05.2016 11:30
  • Podrobné informace
  • Popis
  • Mapa
  • Přílohy
  • Virtuální prohlídka
  • Odkazy

Kontakt

LARYNEX s.r.o.
Dagmar Malenovská
Tel.: 734 445 500
E-mail: info@larynex.cz

www.portalaukci.cz
Velké Svatoňovice
Velké Svatoňovice 375
Anglická
ano
cihla
dobrý
osobní
3
ano
ústřední plynové
dálkový vodovod
ČOV pro celý objekt
asfaltová
212218837/0300
Termíny prohlídek:
20.04.2016 15:30
27.04.2016 15:30
před draženou nemovitostí

Jedná se o řadovou, krajní, patrovou budovu č.p. 375 Velké Svatoňovice s obytným podkrovím. Budova je tvaru „L” a skládá ze z hlavní budovy a haly. Hlavní budova je pravděpodobně založena na základových pasech. Konstrukce budovy je zděná a její stavebně - technický stav je odpovídající dobré údržbě. Budova má celkem 3 nadzemní podlaží, včetně podkroví a nachází se v ní také nákladní výtah. Krov je dřevěný s vazbou. Střecha budovy je sedlová s krytinou ze šablon. Na střeše jsou žlaby se svody a bleskosvod. Klempířské konstrukce jsou z pozinkovaného plechu. Na hlavní budovu v její severozápadní části dále navazuje přízemní hala s pultovou střechou. Konstrukce budovy je zděná a její stavebně - technický stav je odpovídající dobré údržbě. Na střeše jsou žlaby se svody a bleskosvod. Klempířské konstrukce jsou z pozinkovaného plechu. Vrata do haly jsou roletová. Výše uvedené budovy spolu tvoří jeden funkční celek. Vchodové dveře do budovy jsou dřevěné částečně prosklené. Vnitřní dveře jsou dřevěné plné nebo částečně prosklené. Vrata jsou kovová dvoukřídlá. Okna budovy jsou dřevěná zdvojená nebo střešní. Podlahy jsou betonové z části zátěžové a jsou z části kryté PVC, plovoucí podlahou nebo keramickou dlažbou. Obklady jsou z keramických dlaždic. V západní části hlavní stavby se nachází venkovní ocelové schodiště vedoucí z 2. NP na cizí pozemek. Přístup k nemovité věci je po místní zpevněné komunikaci.

 

V přízemí budovy se nachází chodba se schodištěm, šatny, sociální zařízení, místnost, výrobní, manipulační a skladové prostory, hala a kotelna. Ve druhém nadzemním podlaží se nachází šatny, umývárny, sklady, archiv, kanceláře, výrobně skladové prostory, manipulační prostor a chodba se schodištěm. V podkroví jsou kanceláře, chodba a skladové prostory.

 

Z inženýrských sítí je nemovitá věc napojena na přípojku elektřiny, vodovodu a plynovodu. Kanalizace je svedena do obecní ČOV. Vytápění budovy je ústřední kotlem na plyn s rozvody do radiátorů. Dle údajů od RK se plynový kotel nachází v každém patře. Ohřev teplé vody je centrální plynovým kotlem. Na objektu se nachází kamerový systém.

 

Na stavebním pozemku parc. č. St. 736 se nachází stavba průmyslového objektu č.p. 375 Velké Svatoňovice. Pozemek je v Katastru nemovitostí vedený jako zastavěná plocha a nádvoří o celkové ploše 977 m2. Stavba se dále nachází na pozemku parc. č. St. 808, který je ve vlastnictví obce Velké Svatoňovice. Celková plocha obecního pozemku je 29 m2. Na výše uvedený stavební pozemek poté navazují pozemky parc. č. 62/2 a parc. č. 62/3. Pozemky jsou v Katastru nemovitostí vedené jako ostatní plocha. Výše uvedené pozemky spolu tvoří jeden celek. Na části pozemků jsou zpěvné plochy. Pozemky jsou z části oplocené kovovým plotem se zděnou podezdívkou. Pozemky jako celek jsou přístupné přes pozemek parc. č. 1986/1, který je ve vlastnictví Královehradeckého kraje a je zároveň místní zpevněnou komunikací.